A trădat PRO TV-ul! Artistul din România care a semnat cu Antena 1 pentru grila de toamnă

06 09. 2024, 13:16

A trădat PRO TV-ul! Artistul din România care a semnat cu Antena 1 pentru grila de toamnă.

Power Couple revine din toamnă la Antena 1. În acest sezon, lista este deschisă de DOC şi soţia lui, dar şi de Diana Bulimar care va face echipă cu iubitul său. Concurenţii sunt mult mai pregătiţi emoţional, asta pentru că au văzut deja la ce probe ar putea fi supuşi. Testele vor fi extreme, dar vor exista și situații comice. La înălțimi amețitoare, pe apă, dar și pe uscat, în soarele dogoritor al unor peisaje impresionante, cuplurile trebuie să arate de ce sunt în stare, scrie CANCAN.RO.

A trădat PRO TV-ul! Artistul din România care a semnat cu Antena 1 pentru grila de toamnă

Pe DOC însă, show-ul de la Antena 1 nu-l mai poate speria având în vedere că în 2023 a participat la „Survivor România”, emisiune difuzată pe ProTV. Artistul, pe numele său real, Vlad Munteanu, a avut de înfruntat multe situaţii dificile şi a făcut faţă cu brio tuturor provocărilor până aproape de marea finală. Nici fosta gimnastă nu este străină de astfel de proiecte asta pentru că tot anul trecut, a participat alături de Larisa Iordache la „America Express – Drumul Aurului”.

Diana Bulimar, intervenție estetică

În urmă cu câțiva ani, fosta gimnastă a suferit o intervenție estetică la nivelul feței. Blondina și-a ținut la curent fanii cu tot ceea ce s-a întâmplat atât înainte de operație cât și după ce și-a revenit.

„Am făcut această operație nu ca să-mi micșorez nasul, am făcut această operație pentru că nu mai puteam să respir. Mai ales în utlimele șase luni, când nu mai aveam nicio nară liberă”, a mărturisit Diana Bulimar la acea vreme.

„Neputând să respir, mi s-a spart tot septul. L-au refăcut și mi-au micșorat ușor nările. Pentru că vârful era mai subțire decât la început”, a mai spus Diana Bulimar.

foto: social media